Home

Home

DJ Enforcer
Beat Productions is een onderdeel van Leroy’s Sound en Light Systems.
Leroy’s Sound en Light Systems heeft al sinds 2007 ervaring met verzorgen van evenementen. Met hun projectmanagement hebben zij ook al veel projecten mogen ondersteunen. 

Beat Productions biedt jongeren van 12 t/m 15 jaar de mogelijkheid om op een leuke en veilige manier kennis te maken met het uitgaansleven. Maar wel met de hoogste prioriteit  voor veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit alles uiteraard zonder alcohol, drugs en sigaretten. Ook om onze locaties slim uit te kiezen zorgen we er voor dat de kinderen niet ver  van huis hoeven. 
 
Met onze huis DJ, DJ Enforcer, gaat het dak er zeker af! Onze DJ heeft al jaren lang ervaring  met het draaien voor de jeugd.  Hij draait al jaren in het Jongerencentrum in Best en met  carnaval voor de jeugdtent. Van 10 tot 500 man, niets is voor hem te gek. Springen dansen zingen en zelfs mensen cola uit hun schoen laten drinken. 

Als we de stijl van onze feesten mogen omschrijven is dat carnaval, disco, top 40 en tussendoor een hardstyle nummer. Verzoekjes zijn altijd welkom. 
 
Dit feest is voor de jeugd, daarom worden de consumptieprijs laag gehouden. De consumpties kosten daarom maar € 1,00. Er is voldoende toezicht aanwezig, er worden geen alcoholische dranken geschonken en er mag niet gerookt worden.
Ook mogen de jongeren geen alcoholische dranken genuttigd hebben voordat ze binnenkomen.
Het is verplicht om bij binnenkomst een geldig schoolpasje van een middelbare school of een geldig legitimatiebewijs te laten zien.

De jongeren mogen de discotheek bij binnenkomst niet voor 22.30 uur verlaten, dit voor de veiligheid van de jongeren. Mocht het noodzakelijk zijn dat iemand in de tussentijd de discotheek wil verlaten, dan nemen wij eerst contact op met de ouders, bijvoorbeeld bij ziekte e.d.

U kunt de zowel de entreekaarten en consumptiemunten online bestellen. Zo hoeft u zoon of  dochter niet met geld op stap.

Mocht u tips of vragen hebben, dan horen wij dat graag!

Wellicht tot ziens.
LEROY`S SOUND & LIGHT SYSTEMS, Postbus 370, 5680 AJ Best, Tel: 06-21486422, info@lsls.nl
Kvk: 17212528, Btw nl126144291B01, IBAN: NL13INGB0005093741, BIC: INGBNL2A